⚠︎ Podľa nariadenia Vlády ČR sú naše obchody od 27.12. uzavreté. Predajne Praha - Revoluční 3 a Plzeň - Klatovská 20 aj naďalej fungujú ako výdajne online objednávok a to po - pia od 10 do 18 h.

Nákupný košík

zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Doprava zdarma od 40,00 €

30 dní na vrátenie

Kasper de Zoete a Egor Chebanov v snowboardovom movie Chardonnay - Premiéra

10/12/2020 | Horsefeathers / Renata

Nový snowboardový film od Notion snow s názvom Chardonnay je von! A nebude to teda žiaden vínny stričík ale poriadny street snowboarding v podaní štyroch jazdcov: Woutera de Groota, Jordiho Spa a našich team riders Kaspera de Zoete a Egora Chebanova. Tých sme tiež vyspovedali a prinášame ti zopár zákulisných info z natáčania. Prečo sa film volá Chardonnay a čo všetko sa počas ich tripov zomlelo sa dozvieš v našom krátkom Q&A!

Kasper de Zoete
Egor Chebanov

Prečo Chardonnay?

Kasper: Pretože kto nemiluje víno? A aj preto, že sa naše predošlé video volalo Pinot Grigio. Môžete to brať ako pokračovanie.

Egor: Prečo nie? :)

 

Ako dlho ste to natáčali? 

Kasper: Dokopy sme natáčali asi 7 týždňov.

Egor: Pre mňa to boli 3 týždne.

 

Počet krajín, v ktorých sa natáčalo? 

Kasper: Švédsko, Francúzsko, Rakúsko a Taliansko, takže 4.

Egor: Skoro všetky moje zábery boli natočené vo Švédsku, a zopár vo Francúzsku/Rakúsku.

 

Cestovali ste spolu všetci štyria celý čas? 

Kasper: Nie, na prvom tripe bol iba Wouter, Nando (filmár) a ja. Prvý deň snowboardingu som spadol zo strechy a musel som sa zotavovať 6 týžňov, takže tento trip nebol veľmi produktívny. Po mojom zotavení sme začali opäť natáčať v strednej Európe po dobu 2 týždňov. Keď sme nikde nenašli sneh, presunuli sme sa do Švédska. Tam sa pripojil Egor. Odvtedy sme už boli spolu všetci štyria celý čas. Za tie posledné týždne vo Švédsku sme natočili skoro všetko. Boli sme za ten čas super produktívni. To bolo šialene dobré.

Egor: Nesmieme zabudnúť na nášho filmára, Nanda Dullaarta, ten bol MVP! (most valuable person)

 

Kto bol ten čo to pushoval?  

Kasper: Nando

Egor: Kasper (po 11 doobeda)

Kto bol najlenivejší? 

Kasper: Určite Jordi a ja.

Egor: Kasper (pred 11 doobeda)

 

Počet fľaší vína, ktoré padli?  

Kasper: Dobrá otázka. Myslím, že viac než 200, ale tak trochu som o tom po určitej dobe stratil prehľad.

Egor: Viac než dosť.

 

Najšialenejší trik, ktorý si odišiel? 

Kasper: Podľa mňa Fs 270 na gap raili v Kirune.

Egor: Asi ten posledný.

 

Najväčšia držka? 

Kasper: Keď som spadol zo strechy počas prvého tripu. Je to dlhý a komplikovaný príbeh, ale v podstate som spadol z 8 metrovej strechy priamo na betón. Musel ma vyzdvihnúť vrtuľník traumatológie a previezť ma na intenzívnu starostlivosť do Turína.

Po tom všetkom mám vlastne veľké šťastie, že som stále nažive a kráčam znova po oboch nohách. Nakoniec to bol zlomený nos a roztrhnutý zadný pozdĺžny väz na krku. Trhlina bola malá, ale toto väzivo je skutočne dôležité pre váš centrálny nervový systém, takže to bolo dosť sketchy. Veľká vďaka môjmu otcovi, ktorý letel do Turína aby ma vyzdvihol z nemocnice.

Egor: Kasper spadol zo strechy, to bola najdesivejšia vec!

 

Top spot kde ste točili? 

Kasper: Tam kde mám posledný záber, ale nechcem to pokaziť ľuďom, ktorí film ešte nevideli.

Egor: Snow park Univerzity Kiruna :)

Najzábavnejšia vec z natáčania? 

Kasper: Môj otec zaplatil Airbnb v Turíne keď som bol na intenzívke, aby ma chalani mohli prísť navštíviťNamiesto toho išli na párty a prišli ma navštíviť na IC nasledujúce ráno totálne páchnuci alkoholom po tom, čo spali asi 3 hodiny. Mali neskutočnú opicu. Nando prišiel s novou náušnicou a Woutera takmer prizabili nejakí turínsky gangstri. Povedzme, že to bola náročná noc pre všetkých.

Egor: Útok vší.

 

Najdesivejšia vec? 

Kasper: Byť v helikoptére a rozmýšľať či ste si zlomili krk alebo nie.

Egor: Hmmm

 

Máš radosť zo svojich záberov vo filme? 

Kasper: Mám! Od minuloročného videa Pinot Grigio sa to určite výrazne zlepšilo.

Egor: Áno, a mám radosť aj za celú crew.

 

Ohodnoť svoj part od 1 - 10. 

Kasper: Hmmm. 6? Slušné, ale stále je tam priestor na zlepšenie. Nikdy sa neuspokojte príliš rýchlo, to je moja rada.

Egor: 666

 

Máš rád pizzu Hawai?

Kasper: Perfektné jedlo pre nekultúrne hovädá.

Egor: Chardonnay je lepšie!

OBĽÚBENÉ PRODUKTY KASPERA A EGORA

Prihlásenie